Home » Opskrifter » Coole Swan Is

Coole Swan Is

Cooleswanis

 

Flæk de 2 Vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde, blommer og florsukker. Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til. Når den er kold smages den til med Coole Swan. (Husk at tage vanillestængerne op).Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver “let fast” tag den ud og vend den piskede fløde i og sæt den på frost igen til den er færdig.

Ingridienser:
6 dl. Piskefløde
6 Æggeblomme, pasteuriseret
6 spsk. Flormelis
2 vanillestang
1.5 dl. Coole Swan
4 dl. Piskefløde

Tips:

Man kan undlade Coole Swan og så har man en udemærket vanilleis
(Men hvem i alverden ønsker det?)

En tanke om “Coole Swan Is

Der er lukket for kommentarer.